Διαμερίσματα

NIKOL APARTMENT


Με άμεση πρόσβαση στον κήπο , με θέα τα δένδρα , τα λουλούδια του και τα βουνά , το διαμέρισμα NIKOL πλήρως ανακαινισμένο και φτιαγμένο με μια αίσθηση ανατολής , είναι 70 τ.μ. και μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 5 ανθρώπους . Βρίσκεται στο ισόγειο του οικοδομήματος και μπορεί να εξυπηρετήσει και ανθρώπους με ειδικές ανάγκες , έχοντας ράμπες για την είσοδό τους στο σπίτι , στο BBQ ,στον κήπο , καθώς και ειδική τουαλέτα ! Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές μιας οικογένειας, με ηρεμία και κήπο για να απολαύσετε το κελάηδισμα των πουλιών , το βιβλίο σας η ακόμη και να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά αν ασχολείστε ! Επίσης το ίδιο ισχύει και για τις χειμερινές σας διακοπές αφού το διαμέρισμα διαθέτη κεντρική θέρμανση κ τζάκι και το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας απέχει μόνο 35 χλμ.!

Η θάλασσα απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο και 5 λεπτά με το ποδήλατο. Φούρνος, περίπτερο και σούπερ μάρκετ υπάρχουν σε απόσταση 1χιλ. περίπου .Επίσης η πόλη του Ξυλοκάστρου προσφέρει ότι μπορεί να χρειαστεί μια οικογένεια συν διασκέδαση και πανέμορφο περίπατο στο παραλιακό δάσος της τον Πευκιά ! Το κέντρο του Ξυλοκάστρου απέχει 4,3 χιλ. , η Πάτρα απέχει 100 χιλ. , η Αθήνα απέχει 120 χιλ. και το αεροδρόμιο Αθηνών 152 χιλ. ! Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας ! & Δωρεάν ποδήλατα για τις κοντινές αποδράσεις !

MATINA APARTMENT


'Ενας ηλιόλουστος ,ενιαίος χώρος με θέα τον ουρανό και τον Κορινθιακό κόλπο αφού βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου κ έχει μεγάλο μπαλκόνι . Το διαμέρισμα ΜΑΤΙΝΑ είναι φτιαγμένο με διάθεση αναπόλησης παλιάς εποχής , είναι πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με ότι απαιτεί ένα σύγχρονο σπίτι . Είναι 70 τ.μ. και μπορεί να εξυπηρετήσει έως τέσσερις ανθρώπους. Για την πρόσβαση σας στο διαμέρισμα ,υπάρχει ασανσέρ για τον πρώτο όροφο κ σκάλα που οδηγεί στο διαμέρισμα ΜΑΤΙΝΑ στο δεύτερο όροφο ! Ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές , προσφέρει απόλυτη ηρεμία και στο ισόγειο του οικοδομήματος υπάρχει κήπος με δένδρα οπωροφόρα και καλλωπιστικά , λουλούδια και χώρος στον οποίο μπορείτε να ηρεμίσετε ακούγοντας το κελάηδισμα των πουλιών στο στεγασμένο BBQ και να απολαύσετε το ρόφημά σας η να διαβάσετε το βιβλίο σας η ακόμη να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά εάν ασχολείστε !

Η θάλασσα απέχει 3λεπτά με το αυτοκίνητο και 5 λεπτά με το ποδήλατο . Φούρνος ,περίπτερο και σούπερ μάρκετ υπάρχουν σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου . Το κέντρο του Ξυλοκάστρου απέχει 4,3 χιλ. , η Πάτρα απέχει 100 χιλ., η Αθήνα απέχει 120 χιλ., και το αεροδρόμιο Αθηνών απέχει 152 χιλ. . Επίσης η πόλη του Ξυλοκάστρου προσφέρει ότι μπορεί να χρειαστεί μια οικογένεια συν διασκέδαση και πανέμορφο περίπατο στο παραλιακό δάσος της τον Πευκιά ! Υπάρχει μία θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας ! & Δωρεάν ποδήλατα για τις κοντινές αποδράσεις !

KIRKI APARTMENT


Ενα διαμέρισμα μέσα στον κήπο με θέα τα δένδρα, τα λουλούδια και τα βουνά . Το KIRKI είναι πλήρως ανακαινισμένο με μοντέρνα διάθεση , είναι 75 τ.μ. και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 6 ανθρώπους . Βρίσκεται στο ισόγειο του οικοδομήματος και είναι ότι πρέπει για οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές , εφόσον αποζητάτε την ηρεμία και την επαφή με τη φύση, αφού ο κήπος του σας προσφέρει γωνιές για να απολαύσετε το ρόφημά σας ,το βιβλίο σας η τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες αν ασχολείστε και να ακούσετε το κελάηδισμα των πουλιών! Το ίδιο ισχύει και για τις χειμερινές σας διακοπές αφού διαθέτει κεντρική θέρμανση κ τζάκι και το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας απέχει μόνο 35 χλμ. !

Η θάλασσα απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο και 5 λεπτά με το ποδήλατο. Φούρνος ,περίπτερο και σούπερ μάρκετ ,υπάρχουν σε απόσταση 1 χλμ. περίπου. Επίσης η πόλη του Ξυλοκάστρου προσφέρει οτι μπορεί να χρειαστεί μια οικογένεια συν διασκέδαση και πανέμορφο περίπατο στο παραλιακό δάσος της τον Πευκιά! Το κέντρο του Ξυλοκάστρου απέχει 4,3 χλμ. , η Πάτρα απέχει 100 χλμ., η Αθήνα απέχει 120 χλμ., και το αεροδρόμιο των Αθηνών απέχει 152 χλμ. ! Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας ! & Δωρεάν ποδήλατα για τις κοντινές αποδράσεις !


Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *